Szeretettel köszöntelek a Kisbabot klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kisbabot klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kisbabot klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kisbabot klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kisbabot klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kisbabot klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Kisbabot klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Kisbabot klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Papp Tamás üzente 12 éve
Apró kockára vágott szalonnát (baconnel a legjobb) megpirítunk, kockára vágott vöröshagymát dobunk rá, szeletelt gombát és egy csokor petrezselyemzöldet apróra vágva. Sózzuk vigyázva (a szalonna is sós) borsozzuk, majd felvert, tejszínnel elkevert tojással összefogatjuk. Ezt a ragut töltjük a nyitott, kiklopfolt sózott hússzeletbe, ami lehet csont nélküli karaj, pulyka v. csirkemell. Olajozott alufóliába tekerjük, majd olajon lekérgezzük. A visszamaradt zsiradékon egy pörkölt alapot készítünk , majd a húsokat visszahelyezzük, fedő alatt 30 -40 perc alatt készre pároljuk. Kiszedjük a húst, és a pörkölt alapot besűrítjük tejföl- tejszín liszt keverékével. Galuskával tálaljuk. Jó étvágyat.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás